SMS alarm ved uønsket temperatur og strømbrudd.

kr 890,00

Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkel, smart og pålitelig. Enheten har en innebygd temperatursensor samt en ekstern tometerssensor og sender SMS til opptil fem mobilnumre ved uønskede temperaturer samt ved strømavbrudd.

SMS ved strømbrudd  Frostvakt via SMS  SMS-alarm

Perfekt for fleksibel temperatur sjekk av mange miljøer, enheten er lett å flytte rundt til ulike steder der behov oppstår. Alt du trenger er en stikkontakt i nærheten.

Til hytten

Monter den eksterne sensoren på et rør fra fyrkjelen, så kan du være trygg på at kjelen fungerer som den skal. Hvis den blir ødelagt og temperaturen synker, får du en SMS-alarm, og du kan reparere problemet i god tid før rørene fryser, med dyre vannskader som resultat.

Til kjøleskap og fryser

Temperatur overvåkning av kjøleskap og fryser er et annet mulig bruksområde. Den eksterne temperatur sensoren tåler temperaturer helt ned til –30 grader. Hvis fryseren blir ødelagt og temperaturen stiger, får du umiddelbart en temperatur alarm via SMS, og du rekker å redde innholdet før det tiner og blir ødelagt.

Strømbrudd

Det finnes en rekke situasjoner og tilfeller hvor strømbrudd kan forårsake store problemer hvis det ikke blir oppdaget tidsnok. Med dette produktet kan du være trygg på at hvis dette skjer, får du umiddelbart en alarm i form av en SMS-melding samt en ny melding når strømmen har kommet tilbake.

Kontroller gjeldende temperatur

Hvis du for eksempel vil se gjeldende temperatur på hytta, skriver du inn koden #16# når du sender SMS til enheten, som deretter svarer tilbake med en SMS med gjeldende temperatur.

Sikkerhet via autorisert nummer, SMS eller app på telefonen

Enheten konfigureres ved hjelp av SMS eller via app på smarttelefonen din. Opptil fem forhåndsprogrammerte mobilnumre kan sende instruksjoner og motta alarmer fra enheten. Disse mobilnumrene må først godkjennes av en hovedbruker, slik at du er beskyttet mot uvedkommende.

  • Standard/Mini SIM-kort 15mm*25mm (ikke inkludert ved levering)
  • MERK: Det er viktig at PIN-koden på SIM-kortet deaktiveres. Dette gjøres på mobiltelefon eller av personen du kjøper SIM-kort av.
  • 3, Tres SIM-kort fungerer ikke fordi de mangler GSM-støtte
  • 2m ekstern temperatursensor er inkludert (se 119-0416)
  • MERK: Fra s/n som begynner på XW, bruk grå sensor 116-8757

Bestillings vare. 7-14 dager

Varenummer: SMSALARM Stikkord: , ,