Humly, med over et tiår med erfaring innen innovasjon for modernisering av arbeidsmiljøer, introduserte nylig sin maskinvareløsning Humly Booking Device på ISE og Infocomm 2023. Etter vellykket markedsvekst fortsetter Humly sin utvidelse i Skandinavia.

Humly Workplace Solutions-produktene (Humly Room Display, Humly Wayfinding, Humly Reservations, Humly Visitor, Humly Floor Plan) utgjør en mer omfattende pakke med arbeidsplassløsninger for å reservere, administrere og optimalisere kontorlokaler for bedrifter i alle størrelser.

 

Humly Booking Device

Den nye fleksible bookingenheten – en allsidig ny førsteklasses maskinvareløsning som tar design og bookingsystemer til nye høyder.

Skjermen kan vise om en plass eller skrivebord er tilgjengelig eller ikke. Ved å trykke på berøringsskjermen kan hvem som helst bestille det de trenger på stedet. Den integreres via samme system som alle andre produkter i Humly Workplace Solutions-pakken.

 

Humly RoomDisplay

Humly Room Display er den perfekte interaktive skjermen for samarbeidsområdene dine. Humly sin løsning for booking av møterom hjelper deg med å finne rommet du allerede har booket, eller veileder deg til ett som er tilgjengelig akkurat nå.

På skjermen er det tydelig hvem som har booket rommet og hvor lenge.

 

Humly Wayfinding System

Reserver et rom, område eller skrivebord enkelt via Humly Web App eller direkte fra Microsoft Teams.
 

Studier viser at 70 % av kontorarbeidere bruker mer enn 15 minutter hver dag på å lete etter møterom. 24 % bruker mer enn 30 minutter. En annen studie viser at en gjennomsnittlig kontorarbeider kaster bort omtrent 3 timer hver uke på møter som ikke starter til rett tid.

Humly Wayfinding er utviklet for å gi noe av den bortkastede tiden tilbake.

 

Humly FloorPlan

Få øyeblikkelig 3D-oversikt over kontoret. Hvilke områder er opptatt? Hva er ledig? Sjekk en hel etasje eller spesifikke rom og skrivebord, og reserver dem.

 

Forestill deg at du trenger et rom eller et skrivebord. I stedet for å måtte løpe opp og ned hver etasje for å sjekke tilgjengelighet, gir en 3D-oversikt over hver etasje deg alle svarene. Bruk passiv modus på en stor skjerm eller administrer bestillingene dine i interaktiv modus med Humly Floorplan.

 

Humly Visitor

Er gjestene mine her? Har alle forlatt bygningen? Hold oversikt over hvem som kommer inn og går ut av kontoret, og gi dine besøkende en vennlig velkomst.

 

Mottar dine besøkende med den innbydende enkelheten til Humly Besøkende. La dem sjekke inn og godkjenne vilkår og betingelser på en valgt skjerm ved hjelp av et rent og elegant brukergrensesnitt.