GJØR DITT LIV ENKLERE MED DELTACO SMART HOME!

Hjemmet ditt utgjør en viktig del av livet, så hvorfor ikke tilpasse og kontrollere hjemmet slik det passer deg best?

Forestill deg nybrygget kaffe når du skulle behøve det, eller tilpasset belysning med kun et tastetrykk og styrbar overvåkning direkte på mobilen. Et smart hjem er ikke bare praktisk, det er energieffektivt, gir økt sikkerhet og bidrar til en mer initiativrik hverdag.

Husk også at smart home-produkter egner seg til styring og overvåkning av hytta. På kontoret kan det også være behov for automatisering eller fjernstyring!

Smarte hjem er i seg selv ingen nyhet- men prisnivået som DELTACO SMART HOME holder er en nyhet, alle burde glede seg over!

https://youtube.com/watch?v=dTFhSp4SNic%3Fautoplay%3D1%26mute%3D1%26loop%3D1%26modestbranding%3D1

Et smart hjem med DELTACO SMART HOME

Med vårt nye utvalg av Smart Home produkter på områder vi allerede har mange års erfaring innen, kan vi nå tilby deg et utvalg av smarte strømplugger, LED lamper og IP kamera. Deltaco sin Smart Home app er meget lett å installere og styre. Her vil dine smart-produkter konfigureres på bare noen få sekunder.

SOMMERENS NYHET

SMART UTENDØRS STRØMPLUGG & VANNKONTROLLER

Et smart hjem – også utendørs

Nå kan du forenkle uteaktivietene med våre smarte utendørs produkter. Med den smarte utendørs strømpluggen kan du programmere og styre f.eks. utebelysning eller motorvarmer. For deg som også vil måle vannforbruket i hagen er den smarte vannkontrolleren perfekt! Via appen analyserer den vannforbruket slik at du kan kontrollere/effektivisere ditt vannforbruk – smart for både miljøet og din egen økonomi.

%d bloggere liker dette: