SMS-varsel ved uønsket temperatur og strømbrudd

SMS-varsel ved uønsket temperatur og strømbrudd

Termometer med SMS-funksjon. Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkelt, smart og pålitelig. Sender SMS til inntil fem mobilnummer ved uønskede temperaturer og ved strømbrudd. Kan bruke kontantabonnement.

Varenummer: DIR-119-0415 Kategori: Stikkord:

Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkelt, smart og pålitelig. Enheten har en innebygd temperatursensor samt en ekstern tometerssensor og sender SMS-varsel til opptil fem mobilnumre ved uønskede temperaturer samt ved strømavbrudd.

SMS ved strømbrudd  Frostvakt via SMS  SMS-alarm

Perfekt for fleksibel temperatursjekk av mange miljøer, enheten er lett å flytte rundt til ulike steder der behov oppstår. Alt du trenger er en stikkontakt i nærheten.

Til hytta

Monter den eksterne sensoren på et rør fra fyrkjelen, så kan du være trygg på at kjelen fungerer som den skal. Hvis den blir ødelagt og temperaturen synker, får du en SMS-alarm, og du kan reparere problemet i god tid før rørene fryser, med dyre vannskader som resultat.

Til kjøleskap og fryser

Temperaturovervåkning av kjøleskap og fryser er et annet mulig bruksområde. Den eksterne temperatursensoren tåler temperaturer helt ned til –30 grader. Hvis fryseren blir ødelagt og temperaturen stiger, får du umiddelbart en temperaturalarm via SMS, og du rekker å redde innholdet før det tiner og blir ødelagt.

Strømbrudd

Det finnes en rekke situasjoner og tilfeller hvor strømbrudd kan forårsake store problemer hvis det ikke blir oppdaget tidsnok. Med dette produktet kan du være trygg på at hvis dette skjer, får du umiddelbart en alarm i form av en SMS-melding, samt en ny melding når strømmen har kommet tilbake.

Sikkerhet via autorisert nummer, SMS eller app på telefonen.

Enheten konfigureres ved hjelp av SMS eller via app på smarttelefonen din. Opptil fem forprogrammerte mobilnumre kan sende instruksjoner og ta imot alarmer fra enheten. Disse mobilnumrene må først godkjennes av en hovedbruker og beskytter dermed mot tilgang fra uvedkommende.

  • Standard/Mini SIM-kort 15 * 25 mm
  • Kan bruke kontantabonnement
  • Temperatursensoren er 2mhttps://elektronikk.eu/home-assistant-smarthus/

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SMS-varsel ved uønsket temperatur og strømbrudd”