Vi leverer komplette møterom ferdig montert.

Møterom med projektor og styring

Med dagens høye oppløsninger sammen med mye fargedata på bilder kan det være krevende å overføre signaler fra en PC til en skjerm. Dette stiller krav til kabling og utstyr som blir brukt.

Møter kan være krevende i seg selv og man bør slippe å være usikker på det tekniske. Det kan være så enkelt som å plugge inn en kabel og alt utstyr slår seg på med riktig bilde. Vi tilpasser løsninger etter deres økonomi og behov.


YoloBox er en «alt-i-ett» streaming løsning; Encoder, Monitor, Switcher og Recorder.

Enheten kan streame til 3 plattformer samtidig via WI-Fi, Ethernet eller 4G. Koble til opptil 5 videokilder. Stort display, fungerer både som multiviewskjerm, video og lydmixer, med touchfunksjon.

Yolobox støtter oppløsning inn på 720 & 1080p, og sender ut stream i 540, 720 og 1080p i H.264 codec. Du kan strømme til Youtube, eller valgfri RTMP server. Innebygget HDMI utgang for monitorering av streamingen lokalt på en HDMI enhet. Innebygget minijack mikrofon og hodetelefon inn/utgang. Lokalt opptak av streamingen på SD kort, (ikke inkludert i pakningen) i MP4, på kort opptil 128GB, UHS1 eller II.

Enheten fungerer som en «alt-i-ett» streaming løsning, recorder og mixer, med bilde-i-bilde funksjon, samt grafikk.


Møteplassen trenger ikke vær det klassiske kontoret.

Møte område

Hvor mange er det i butikken?

Den automatiske besøkstelleren holder oversikt over antall besøkende i butikken, restauranten eller andre lokaler samt lar deg kommunisere grensene som gjelder. Det komplette settet med kamera, sentralenhet og PoE-switch er en lettinstallert løsning for automatisk besøkskontroll og kundekommunikasjon.

Pakkeløsningen som hjelper deg både i dag og i fremtiden. Med Vivotek Crowd Control Solution får du enkelt kontroll over antall besøkende i butikken din, og samtidig kan du gi kundene tydelige beskjeder på en skjerm om antall på stedet og når den neste kan gå inn.

Det intelligente person teller- og analysesystemet er den perfekte løsningen for områder der det er større sannsynlighet for sosial interaksjon, for eksempel butikker, gallerier, apotek, banker og restauranter.

hvor mange er det i butikken

Er strømmen gått på hytten?

Lurer du på temperaturen på hytten, campingvognen eller båten? Går strømmen kan det fort bli dyrt på vinteren om man ikke gjør grep.

  • Rørene kan fryse og sprenges.
  • Fryseboks tiner. Om man har skap kan det renne vann utover gulv.
  • Man kommer gjerne frem til et et iskaldt feriested der arbeid venter. Det kan være mange grunner til at strømmen går. Litt fukt i en kontakt kan være nok til at jordfeilbryteren kobler ut. Tidlig varsling av strømbrudd og temperatur kan begrense skader.

SMARTE LED DEKORPÆRER

Kombiner teknologi med elegant hjemmeinnredning

Med DELTACO SMART HOME trenger du ikke velge mellom smarthet og fin dekorasjon. Våre LED dekorpærer er ett strålende eksempel på det. Pærene kombinerer elegant minimalistisk skandinavisk design med moderne appstyring for å gjøre hjemmet ditt stilrent, moderne og smart.