Serviceavtale

Serivce avtale

Vi kan tilby serviceavtale der vi går gjennom deres tekniske utstyr og kommer med anbefalinger tilpasset dere. 

Støv fjerning

I avtalen kan vi eksempelvis ha støv fjerning i/på utstyr for å sikre lenger levetid og redusere risiko for brann.

I mange bedrifter er det ikke noen som har eller ønsker ansvaret for at det tekniske utstyret virker. Det kan være alt fra projektorer i møterom til stasjonære PCer på kontor eller møterom som står å samler støv til viften til den stopper.

Møterom

I møterom er det ofte mange komponenter som kan går i stykker. 
Vi kan utføre forebyggende vedlikehold som å bytte HDMI kabel i møtebord. 
Vi anbefaler å ha en kort kabel i møtebordet med en skjøt, slik at man kan enkelt bytte ut den delen man plugger til laptopen. Da kan man ved service runde også bytte disse for å begrense nedetid på møterommene.