GJØR DITT LIV ENKLERE MED DELTACO SMART HOME!

Et smart hjem med DELTACO SMART HOME

Med vårt nye utvalg av Smart Home produkter på områder vi allerede har mange års erfaring innen, kan vi nå tilby deg et utvalg av smarte strømplugger, LED lamper og IP kamera. Deltaco sin Smart Home app er meget lett å installere og styre. Her vil dine smart-produkter konfigureres på bare noen få sekunder.

Se hvordan DELTACO SMART HOME kan gjøre din hverdag lettere

GJØR DITT LIV ENKLERE MED DELTACO SMART HOME!

Hjemmet ditt utgjør en viktig del av livet, så hvorfor ikke tilpasse og kontrollere hjemmet slik det passer deg best?

Forestill deg nybrygget kaffe når du skulle behøve det, eller tilpasset belysning med kun et tastetrykk og styrbar overvåkning direkte på mobilen. Et smart hjem er ikke bare praktisk, det er energieffektivt, gir økt sikkerhet og bidrar til en mer initiativrik hverdag.

Husk også at smart home-produkter egner seg til styring og overvåkning av hytta. På kontoret kan det også være behov for automatisering eller fjernstyring!

Smarte hjem er i seg selv ingen nyhet- men prisnivået som DELTACO SMART HOME holder er en nyhet, alle burde glede seg over!

SMART UTEBELYSNING

Lys opp sene kvelder på uteplassen

Det er nok mange som vil tilbringe mer tid på uteplassen hvis den var litt koseligere. Med stemningsfull smart utebelysning blir hagen eller altanen garantert en av hjemmets yndlingssteder. Belysningen kan styres fra mobiltelefonen uansett hvor du er, det gjør det mulig å kontrollere samt programmere lyset, selv når du ikke er hjemme.

SMARTE LED-LAMPER

Du bestemmer stemningen


I en hektisk hverdag eller på en avslappende kveld, kan det være godt å kunne tilpasse belysningen etter aktivitet og stemning. Du kan enkelt endre lysstyrke og velge mellom kald eller varm belysning, samt endre fargen på lyset. Eller hvorfor ikke lage en tidsplan for når pærene skal slåes av og på?

SMARTE LED DEKORPÆRER

Kombiner teknologi med elegant hjemmeinnredning

Med DELTACO SMART HOME trenger du ikke velge mellom smarthet og fin dekorasjon. Våre LED dekorpærer er ett strålende eksempel på det. Pærene kombinerer elegant minimalistisk skandinavisk design med moderne appstyring for å gjøre hjemmet ditt stilrent, moderne og smart.

Med vårt nye utvalg av Smart Home produkter på områder vi allerede har mange års erfaring innen, kan vi nå tilby deg et utvalg av smarte strømplugger, LED lamper og IP kamera. Deltaco sin Smart Home app er meget lett å installere og styre. Her vil dine smart-produkter konfigureres på bare noen få sekunder.